Varför inga silikonbrudar på min blog??

Bilden av min fru, snart 65 år, snygg, intelligent och allmänt omtyckt! Värd att älska år efte år! Här under två av mina fyra barnbarrn -det femte är på väg och tillsammans har vi då fjorton barnbarn och tre vuxna vardera. Alla vuxna har jobb och klarar sig bra i livet…..

2006-03-16 Farfar 016Ledsen att ni blir besvikna, men brudars eller våra kroppar fotsätter att vara likadana år efter år utan att kirurgiska ingrepp görs! Synd att inte ingreppen kan göras i hjärnan på en del av dessa blivande “tanter”!

Hur sjutton skall man kunna stå ut med en korkad, outbildad tjej bara för att föräldrar eller en rik kille bekostat operationer om det inte går att föra en normal diskussion med henne eller man inte vågar höra henne öppna munnen i normalbegåvat sällskap?

 


About

Förhållandevis ung och vital trots snart 77 år. Jag har en firma ihop med min fru, Singsong HB. Vi säljer mig och min musik, både egna sånger och ca 600 andra varav en hel del Country av det mogna slaget, Cash, Kristofferson, Jennings, Willie Nelson och en del Australiensisk country som jag nog är ensam om. På hösten fiskar jag och plockar svamp, på sommaren fiskar jag och drar runt i skärgården med min fru och en del av våra barnbar i vår lilla kabinbåt. Vi bor på Seskarö och eftersom vårt hus ligger i skogen utan grannar största delen av året kan hundarna vara ute när dom vill (inte drivande hundar). Bilden är en skugga i snön av mig och min häst. Jag sjunger Ghostriders in the sky så den passar mig perfekt. Hästarna är i Finland sedan några år så nu rider vi inte.


'Varför inga silikonbrudar på min blog??' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com