Vargen får mer empati än flyktingar, uteliggare och tiggare!

Nu dricker jag Zoega och funderar över häromdagens debatt i TV. En sekvens visade en massa får som låg kringspridda med sår över kroppen Dom var instängslade fram till vattnet. Det var väldigt många döda får och det är knappast troligt att de stackars hungriga vargarna bara behövde ett mål mat. De har inte ätit på fåren, bara dödat så många de hann.
OK, det är ju vargens natur? Inte döda för mat utan för nöjet att döda.
Då säger vargkramarna i TV att man måste stängsla in sina djur så effektivt att vargen inte kommer åt dem och att man inte skall kunna släppa sin hund eller katt lös för då får man skylla sig själv.

OK; I vårt mänskliga samhälle finns det också “rovdjur” som tydligen inte rår för att dom vill ge sig på barn sexuellt, våldta, döda andra människor och plåga djur till döds. Det är tydligen deras “natur”. Då skriks det på dödsstraff, snöpning och, som jag brukar föreslå, lobotomi.

Analogt med den uppfattningen kanske vi måste stängsla in våra barn så dom inte blir utsatta för pedofiler, övervaka allt som händer i hemmen så att varken barn eller kvinnor blir våldtagna eller misshandlade? (men det handlar ju bara om människor och inte oskyldiga djur?)

Beväpnad eskort för barnen på väg till och från skolan och inhägnade lekplatser som dom inte får gå utanför (med beväpnade vakter som kollar allt och alla).
Kvinnor får bara gå och roa sig på vissa bevakade ställen och de får inte vara utmanande klädda för då kan dom bli våldtagna på vägen hem (eller på krogen). Sedlighetspoliser på alla nöjesplatser. Ingen får följa med en kille hem eller ta hem en kille utan att ha en polis med sig.

Demonstrationer får bara hållas inom stora instängslade ytor och där får inte finnas tillhyggen eller stenar.

Fotbollsmatcher får bara ha TV-publik

Ni kan säkert hitta fler idiotiska saker att spä på med.

Jag bor i Kalix, här finns inga vargproblem, för här finns inga vargar. Samma gäller våra storstäder. När man i debatten lite svepande talar om “landsbygden” visar man bara hur lite man använder hjärnan. I Stockholmarens ögon är ju allt utanför stan landsbygd. Nu är det faktiskt så att den övervägande delen av vår landsbygd inte har några vargar. Vargen är koncentrerad till vissa hårt drabbade områden.

När kommer vargkramarnas förslag att Värmland skall bli ett vargreservat och tömmas på människor och tamdjur? När stammen blir för stor utökar man med Dalsland och Dalarna. Men om vargarna kommer till Göteborg, då djävlar!!! Nej, flytta vargarna till storstadsområdena där huvuddelen av vargkramarna bor, stängsla in dessa områden så att vargarna inte kan ta sig någonstans annat än in i bebyggelsen. Jag tror inte att någon vargkramare vill det…

Personligen räds jag varken varg, björn, Fan, spöken eller Ryssen, men våra tamdjur skall inte behöva bli sönderslitna för ros skull av vargar bara för att det finns en massa storstadsbor som tycker att det är mysigt att se dem på Skansen!

Robinsonbild


About

Förhållandevis ung och vital trots snart 77 år. Jag har en firma ihop med min fru, Singsong HB. Vi säljer mig och min musik, både egna sånger och ca 600 andra varav en hel del Country av det mogna slaget, Cash, Kristofferson, Jennings, Willie Nelson och en del Australiensisk country som jag nog är ensam om. På hösten fiskar jag och plockar svamp, på sommaren fiskar jag och drar runt i skärgården med min fru och en del av våra barnbar i vår lilla kabinbåt. Vi bor på Seskarö och eftersom vårt hus ligger i skogen utan grannar största delen av året kan hundarna vara ute när dom vill (inte drivande hundar). Bilden är en skugga i snön av mig och min häst. Jag sjunger Ghostriders in the sky så den passar mig perfekt. Hästarna är i Finland sedan några år så nu rider vi inte.


'Vargen får mer empati än flyktingar, uteliggare och tiggare!' have 1 comment

  1. November 17, 2014 @ 12:29 PM Lasse Gåre

    Tja, du har nog rätt!
    https://soundcloud.com/lasse-gare/storstadskvall1

    Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com