Vår(g)rusigt

Sju dagar i rad med plusgrader, det är vad spåtanterna på SMHI anser vara legitimt för att fastställa att vi nu vetenskapligt bevisat har officiell vår. Det hade vi tydligen redan i februari, men tveksamt om det var någon som ens märkte av det.

Sailorman

Värmen som sedan kom fick oss dock att vakna ur våra iden och vädrat god morgonluft igen. Men sen grusades ruset lite av ny snö, snöblandad regnslask och nu disig dimma. Det är smått skrämmande hur man lite till mans påverkas så oerhört mycket av minsta lilla väderförändring. Men viktigast är att vi nu smekt förbi vårdagsjämningen, mörkret får obönhörligt ge vika för den livgivande d-vitaminsprutan – solen!

cold

Idag är det dessutom fredag. Woohoo! Lite vänner kommer på middag ikväll  för att sedemera samlas på Österhof där min käre kuzze kommer fingra på sin lyras strängar vilket alltid är en otroligt trivsam upplevelse. Musik i öron, musik i hjärta ja det dövar all smärta som diset och gruset idag åsamkar alla livsglada. Kanske blir det extra mycket rock ikväll till och med. Man kan alltid hoppas! Trots allt – LIVET ÄR EN FEST! Trevlig helg på Er!


About

Founder of Attitude4life and a passionated Dive Instructor/sailor and a Chef! And many more things. Just love life!


'Vår(g)rusigt' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com