Världens bästa Mondaybar

Skärmavbild 2015-08-31 kl. 16.18.33

Jag kan inte beskriva den här kryssningen på ett rättvist sätt i ord. Det är svårt att berätta om en lyckokänsla man så sällan får i jämförelse med den man får på MBSC. Det är något alldeles speciellt med just summercruise. Det är också därför som jag YTTERST sällan missar just dem. Jag kan missa Sprig och Winter, men inte Summer och HELVETE vad vi har haft ROLIGT! Gud, vart ska man börja?!

Jag satt hemma med lite magont efter att ha sagt till någon i mitt liv att vi kanske inte ska ses mer. Inte som osams eller så, men som att det just var ett hejdå som kanske kunde rätta en vänskap i alla fall. Han hörde av sig, lika jävla rädd som jag, och tyckte det kanske var den sämsta idén i världen. Vi har världens bästa kemi när vi ses. Vi har så förbannat jävla roligt och nej, det hade varit idiotiskt. Kortfattat. Jag höll med och några timmar senare luktade jag på hans parfym i smyg på en busshållsplats. Bussen som tog oss till båten, till paradiset.

På båten sprang vi på hyttfester, lärde känna skitroliga människor, drack Heineken, dansade i soffor och var exakt överallt. Det var spring på oss hela tiden fram tills sex på morgon då jag kom på att jag kanske ville i land också. Och dit kom vi förstås. Väl där beställde jag jordens äckligaste pizza som H ville kräkas av. Fast jag åt upp den ändå som den jävla fiskmås jag är. Det har jag ärvt av min pappa, haha. Jag äter det mesta bara det inte är mögel på det.

Skärmavbild 2015-08-31 kl. 16.18.15

Vi gick tillbaka till båten och tog en vila på ett par timmar. Sedan var det på med outfit igen och ta sig till sundeck där vi FESTADE SOM SATAN. Alltså verkligen fest i all jävla ära. Det var fest tills fötterna dog och vi bara skrek. Skrek, hoppade och kramades. Alla levde i någon slags lyckobubbla och jag ville ALDRIG att det skulle sluta. Tidigare samma kväll hände något jag gått runt och varit glad över konstant sedan dess. Vad det var får ni veta en annan dag, men det gjorde mycket annorlunda och.. egentligen.. helt jävla underbart i mitt liv. Det var egentligen helt jävla självklart redan för fyra år sedan, men jag är så glad att det blev så. Så otroligt glad. Jag kan inte beskriva det heller. Ni kanske förstår att jag verkligen, VERKLIGEN hade den bästa helgen i mitt liv? Det var.. åh..

Jag får fjärilar i magen av att skriva det här, haha!

Men jag har fått umgås med så UNDERBARA människor! Vi har haft så JÄVLA roligt. Jag vill så jävla gärna tillbaka till båten, tillbaka till ljusen, musiken och allt. Jag saknar mina älskade vänner som alltid finns där för mig och som älskar mig för den jag är. Jag saknar närheten, kramarna och sammanhållningen. Mina underbara vänner. Vad fan är jag utan er? Ni är min familj. Ni är allt.

Nu ska jag hålla kräftskiva för andra fina människor i mitt liv. Den andra i år 🙂 Det kommer bli asnajs!

TACK ALLA FÖR DEN BÄSTA HELGEN EVER! 😀'Världens bästa Mondaybar' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com