Vilken helg! :)

Skärmavbild 2015-11-09 kl. 01.36.20

Åh, jag har haft en så mysig helg! Jag jobbade onsdag 11-19 och åkte direkt efter till min pojkvän som tyckte, likt jag, att jag skulle vara här onsdag – måndag. Det blev också så eftersom jag inte så jättegärna vill ut och kröka med vänner – utan hellre faktiskt hänger här. Jag kan underhålla mig själv ganska bra om det är så. Ge mig en dator, en stol och sedan sitter jag där i åtta timmar. Typ. Jag måste inte ha sällskap. Därför såg vi båda att det faktiskt var mysigare att jag var här – även om han skulle titta på Starcraft-matcher nätterna långa. Dock blev det inget “sitta ensam i hans rum”, eftersom jag själv fastnade för matcherna och ville veta allt om hur den spelvärlden fungerade. Han lovade att vi skulle spela det ihop en dag snart. Än så länge kan jag bara lite om de tre olika grupperna. Protos, Terran och Zerg (?). Men det är verkligen spännande när man satt sig in i det.

Och lördagen spenderades med halospelande då jag skrek fula saker (vilket han tyckte var skitkul, men jag skriker inte för att jag skulle vara dålig, för jag är faktiskt ganska bra, men mer för att jag alltid har sån jävla otur att bli sprängd av en liten jävla skitfiende). Sedan drog vi till IKEA och jag handlade en tråkig tvättkorg och han handlade ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN nya kuddar!!! ÄNTLIGEN! Jag har hatat hans tråkiga, platta kuddar sedan dag ett, hahaha! Asså det har slutat med att jag tagit en kudde som är större än jag själv och sovit med. Ni vet den där kudden som man säkert egentligen ska sitta på? Ja, den hade jag som kudde.. bland annat. Det blev liksom varmt och lite jobbigt. Särskilt för honom som gärna delar kudde och typ centimetrar på madrassen med mig.

Kul nu när man kan tänka tillbaka på hur han varnade mig “för att han absolut inte var den som sov nära någon”. Sedan förstod han snabbt att jag var kallblodig och nu går det inte EN ENDA NATT utan att han sover typ PÅ mig 🙂 Haha!

Ja, kallblodig. Inte som i att jag är som en sten känslomässigt (även om jag kan vara det ibland), utan alltså kall. Jag har iskalla händer, fötter och ben. Jag är typ alltid, alltid kall.

Skärmavbild 2015-11-09 kl. 01.36.58 Skärmavbild 2015-11-09 kl. 01.37.21

Vår söndag spenderades på gymmet i stan med ett riktigt hårt cardiopass. Martin var skitduktig. Som vissa vet så är ju jag den där som kört cardio i kanske tre år nu och Martin har kört mycket styrketräning och pass. Det är psykiskt skitjobbigt att köra mycket cardio faktiskt. Att stå på en maskin en lång tid är inte kul, I know, men det är så otroligt bra för konditionen och för kroppen. I alla fall tycker jag det. Jag mår så bra efter minst 60 min rövmaskin i högt tempo 🙂 Han gjorde det med.

Ang. ena bilden. Han kan ALDRIG vara seriös när JAG ska ta bilder. Eller.. det är YTTERST sällan han är det, hahaha!

Sedan bakade jag proteinmuffins, han lagade mat och vi rev av ett hårt benpass på gymmet här i Sollentuna då jag hade en mentalitet av stål och gjorde mitt bästa pass någonsin enligt honom. “Fem getingar av fem” var kommentaren. Jag hade tidigare varit ganska ledsen över en grej som hänt (inget emellan mig och Martin) och han var egentligen helt förstående om jag inte hade pallat och velat hoppa benpasset, men jag vände det till min egen fördel och tog ut alla mina dåliga känslor i vad jag pysslade med på gymmet.

Nu ska jag somna bredvid min vackra man. Vi har varit så himla kära och mysiga i helgen. Ska bli så jävla kul nästa vecka när jag får ännu mer tid med honom. Vi har så kul tillsammans 🙂

Skärmavbild 2015-11-09 kl. 01.37.12

En tråkig gymselfie får avsluta mitt inlägg. Hann inte ta en fin eller så. Var så rädd att någon skulle komma in och se mig, hahaha! 😀 Skämsgrej att stå där självupptagen och ta selfies. Usch.. hahaha 😀'Vilken helg! :)' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com