At Gun Point

Som ni kanske vet eller inte vet så är jag ju en gammal fotograf. Ett yrke jag brinner för, älskat och det enda jag någonsin lyckats med i form att få ut min kreativa konstnärliga sida, så konstig den nu än är. Har haft en stor utställning och fått jobba med några av Sveriges vackraste och bästa modeller, kändisar, make up artister, hårstylister, klädstylister, ljusassistenter osv osv. På senare tid har mer fokus blivit mot att intervjua och djuploda in i dessa människor i skrift än att porträttera dem i bild. Det har gett en ny och annan spännande dimension.

Men i all ömjukhet måste jag erkänna att jag har saknat magin att förverkliga vackra saker inom fotografins vidsträckta möjligheter. En av få saker i livet som jag faktiskt på riktigt tror att jag har talang för. Men mitt liv har varit fullt upp av andra spännande saker vilket har gjort att en av mina intressen gått i ide en lång tid. Därför var det en ära och superkul att få följa med på en plåtning med min kära vän Olle Carlsson, en av få människor som tar fotografin inuti ens skinn.

Ni kan se hans livsverk på www.ollecarlsson.se

Jag har inte sett resultatet av plåtningen än men Olle tog en bakom-kullisserna-bild på mig och den otroligt vackra och grymma modellen Marie Christiansson på skoj! Ska bli spännande att se slutbilden av fotosession men den hittar ni garanterat på Olles hemsida senare.


About

Founder of Attitude4life and a passionated Dive Instructor/sailor and a Chef! And many more things. Just love life!


'At Gun Point' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com