VISIONBOARD och MÅTT!

Varje jul köper jag en bok till mig själv som en liten överraskning av jultomten. Jag köper den i November så jag ska “typ” glömma bort den till julafton 😉 Försöker även lura mig själv med att ställa fram alla klockor i huset 5-10 minuter, så dumt, jag vet! Men varje jul blir jag ju lika glad av den där boken. Ett år köpte jag feminist boken “bitterfittan” något som min närmsta väninnas albanske man tyckte var så roligt att han skrattade på sig. Vi brukar ju dessutom ha en tomtemor på våra jular istället för tomte då tomten bett sin fru om hjälp på julafton. Just till oss väljer då tomtemor att dyka in och avlasta hennes make. Hur som haver så var det så att julafton 2016 var det en bok författad av Gary H Karp som heter “Clear Visions” som var inslagen åt mig/av mig. Jag läste ut den på en kväll och blev inspirerad som bara den och särskilt nu inför en flytt till Göteborg kände jag ju att jag vill ha en “nystart” på alla sätt och vis. Nu börjar den smått bli klar och ni ser den som huvudbild på inlägget här. En sak som står i boken är att just stoltsera med den. Den hänger för tillfället uppe vid min sida av sängen, men min käre pojkvän har åsikter kring hur jag borde göra den vilket är en big NO eftersom det är min VISIONBOARD! Men ni kanske är av samma åsikt som honom nämligen att den ser ut som skrikande reklam. Det skiter jag i eftersom den är min. Nu är jag dock osäker på om jag ska ställa den på kontoret i mitt nya jobb, eller om den ska vara i nya lyan i Göteborg, återstår att se. En självreflektion dock är att jag klippt ut tre rumpor. Först tänkte jag damn vad ytlig jag är, innan jag insåg att jag faktiskt inte vill ha denna kontors rumpa som jag nu har. Fuck the office butt I want a nice firm butt! Så nu vet ni, och bara för att jag klipper ut bilder på rumpor så förstår jag ju att jag magiskt inte kommer att få en sådan rumpa utan att jag faktiskt kommer få jobba för det, men det är nice att få sin visionboard i ansiktet det första som händer när jag vaknar, för jag tror att jag då mer och mer kommer jobba för att få min drömrumpa, undermedvetet.

En annan sak jag nyligen gjort förutom att nästan ha färdigställt min visionboard är att jag för första gången har tagit mina mått. Ja jag vet jag är kvinna och jag borde kanske ha intresserat mig för sådant? För någon månad sedan blev jag kontaktad av en fotograf som ville fota mig för vintage underkläder om jag var intresserad?! Skamligt nog kunde jag ju inte svara på vad jag hade för mått eftersom jag aldrig tagit dem. Men nu ni, nu vet jag dem. I sommar ska jag nämligen vara brudtärna för ett Disney tema bröllop och jag som brudtärna ska vara en av Disney prinsessorna och fick en fin brudtärne klänning uppsydd för just mig. Då var jag ju tvungen att ta fram måttbandet. Här kommer mina mått för allmän offentlig beskådan.

Byst 102 cm
Midja 73 cm
Lår 50 cm
168 cm lång
Från nyckel ben till golv 130 cm
Såhär ser dem ut,klänningarna som vi brudtärnor ska ha.
Jag har dessutom fått äran att sjunga två sånger på bröllopet och så ska det planeras en möhippa. Spännande projekt, låttexten ska jag dessutom skriva så jag kan ju säga att jag minst sagt känner lite press inför detta bröllop. Förra sommaren var jag på två bröllop, men då hade jag ingen “funktion” om ni förstår hur jag menar.
Såhär spännande ser måtten ut på mig i bikinikropp och då vill ja att ni har i åtanke att jag faktiskt fött fram en tolvårig och en sjuårig prins.
Det har börjat trilla in en hel del tarotkortsförfrågningar och det är ju kul, för er som är nyfikna tar jag 200 kr för en 10 kortsläggning och allt sker via nätet. Jag tänkte börja djupdyka in i att läsa händer också vilket är något jag inte behärskar alls lika bra som kort.
Love and Light!

 


About

Vem är jag? Svar: Jo en halvgalen äventyrslustande beteendevetare som bland annat läst magisterprogrammet i ledarskap. Jag är även en tvåbarns mamma till två söner, min 12 åriga son bor heltid med sin far och min 7 åring heltid med mig (samma pappa till båda.) Frågan brukar komma upp varav jag berättar om det. Jag är intresserad av spiritualism, vetenskap, läsa, skriva, sjunga, baka och mediterar. Jag är yrkesverksam heltid inom socialt arbete. Humanistiska frågor, sex, relationer, personlig utvecklig och att ta hand om sig själv månar jag extra för.. Mitt bloggande kan komma att handla om allt då jag är en mångfacetterad allätare!


'VISIONBOARD och MÅTT!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com