Welcome to the Mental Hospital- Posttraumatiskt stressyndrom AND säg hej till THE BOSS

Nu har jag i alla fall träffat DEM TREVLIGASTE AV DEM TREVLIGASTE OCH FRAMFÖR ALLT ROLIGASTE av dem ROLIGASTE  I VITA ROCKAR DE GAV MIG DIAGNOSEN Posttraumatiskt stress.

Varför fick lilla rafs den diagnosen? INTE FÖR ATT hon springer runt med sin nya vapen-dragare i alla fall.

 

THE boss även kallad brun —->WIN_20140927_192100 (2)

 

My love and dog.

Så här gick det till när jag fick diagnosen  Posttraumatiskt stress. För mycket av min kärlek och värme kastar jag ut utan filter. För mycket Flen i sommar för mycket gammalt skit som inte har med mig och göra och har aldrig haft med kryper sig in på alla håll och kanter i fel miljö och du/ni vet vilka ni är. Så  jag och Bruno bestämde oss en dag för att hoppa från en bro här i Kristianstad o ta någon form ut av heders mod ( inspiration av japanska hedersmord). Skillnaden var bara den att broarna i japan och på andra ställen där människor har lyckats med detta HEMSKA livs öde är HÖJDEN. Avståndet mellan bron och marken.

Jag hade en JÄVLA tur med min impulsivitet och FÖRMÅGA att icke tänka innan och bara agera PANG PÅ så där vi hoppa var höjden minimal plus att de va dy/vatten under så vi blev mest smutsiga med skrapsår och en stank av dy.

Efter det ringde en av mina käraste systrar Mariel  upp mig o boka taxi  till avdelning 4. TACK MARIEL, tack ROBERT,  min chef och alla andra underbara s0m är med och inte med i matchen stort tack till alla men just nu är de jag och Bruno och dem roliga i vita rockar en tid framöver.

– Matilda kommer aldrig att  förstå SVENNE banan land och SVENNE banan land kommer aldrig förstå Matilda och Bruno. Så summan av det hela är att min vita rock vän och jag har ROLIGA möten och hon får lov att ta av sig den vita rocke  ibland när Bruno blir vit-räd (omvänd form och mörkrädd) sen planerar vi roliga saker inför framtiden och när behandlingen är klar blir det Berlin och konst med Bruno i  koppel <3 BYE BYE Sweden.

 

 

 

 
¨

 

 

 

 

 

 'Welcome to the Mental Hospital- Posttraumatiskt stressyndrom AND säg hej till THE BOSS' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com