nr 4 av topp 10! Tatuerings studio

Så Roligt att se detta!

Jag har haft min studio i 6 år och att jag har så nöjda kunder att dom ger mig så fina betyg är helt magiskt!

BTW har ett bittert ex gått in o gett dåligt betyg o sagt, ja du ska ju inte få de för lätt :/ omg! men trotts det har jag super betyg av mina kunder!

För det är det de handlar om, tycker jag, att man lyssnar och försöker skapa en bild som matchar kundens dröm bild.

Duktiga tatuerare finns det gott om.

Jag tycker att det är svårt att jämföra tatuerare för det handlar om smak och stil.

Men som sagt detta handlar om den studio som har gett flest bäst betyg.

Jag kan stolt resa på mig och ta emot detta 🙂

Det är lustigt att  många andra tatuerare från stan slutade hälsa på mig ute efter jag öppnade min egna studio.

Vet inte om dom ser mig som konkurrent eller att det helt plötsligt blev en tävling?!

Tycker det är fjantigt! så länge alla har o göra är de bara kul att snacka med en annan tatuerare.

 

 

Btw mamma har hittat gamla bilder från när jag var Höganäs Lucia 2003. mycket har hänt sedan dess.About

DJ på Nattklubbar sedan år 2000 Tatuerare och äger Queenstreet tattoo Studio i Vackra staden Helsingborg, ett stenkast från stranden. Öppnade min studio år 2012. Jag är gay kom ut när jag var 26, bättre sent än aldrig. Jag har varit med i dokusåpor, tidningar mm. Syns du inte, hörs du inte så finns du inte. Äger en Olde English Bulldog som heter Mr Rolex! Kommer resa runt och gäst-tatuera, redan inplanerat Köpenhamn och Berlin. Tatuerar på mässor. Kommer här med denna blogg dela med mig av mina planer,Dj gigg, tankar och massa bilder på tatueringar jag gjort och skaffar. Nathalie: Glad, positiv, galen, jag kan om ja vill attityden, estet, älskar att umgås med min familj, vänner, svär, tatuerings tokig, musiker, älskar att stå på Scen, har lång stubin men när det smäller så är det en bomb som kommer. tycker om att lära känna nya människor, social, tidsoptimist, klumpig, vill utmana mig själv, bjuder på mig själv, vill testa nya saker, envis och öppen. Varför vara som alla andra när du kan vara dig själv? Instagram: nathalie_dreilick/queenstreettattoo.se Facebook: Queenstreet tattoo Nathalie Dreilicks Studio Hemsida: www.queenstreettattoo.se


'nr 4 av topp 10! Tatuerings studio' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com