Nya tider gör att man går tillbaka i tiden!

Sitter o tittar igenom gamla bilder som jag vanligtvis hatar för jag vill bara blicka framåt aldrig bakåt. Äntligen har jag landat så pass att jag kan titta tillbaka utan ångest. vet inte varför det har framkallat ångest tidigare för jag ångrar inget egentligen. Men jag har nyligen avslutat mitt förhållande med Elek från köpenhamn, för vi är på olika platser i livet och prioriterar olika saker.  Jag klara inte av att känna mig bli tagen för givet o komma i tredje hand, har aldrig gjort kommer aldrig göra. men vi är inte ovänner utan tycker de e synd som de blev för vi älskar varandra men vi kommer lixom inte vidare. men jag är inte ledsen, som mamma säger – upp med morrhåren Tiger! vi hade massa kul men till sist blev jag bara sårad och då är det dax att gå vidare.

Jag och min lilla Bulldog myser varje dag o han får mig att stanna upp o njuta av livet på annat sätt.

Det är så inspirerande att se hur han är nyfiken på allt o allt är så nytt o kul för honom.

Så då börjar man år 2018 singel med en hund, underbar familj o vänner, och en underbar Studio.

så jag ska inte klaga!

 

 


About

DJ på Nattklubbar sedan år 2000 Tatuerare och äger Queenstreet tattoo Studio i Vackra staden Helsingborg, ett stenkast från stranden. Öppnade min studio år 2012. Jag är gay kom ut när jag var 26, bättre sent än aldrig. Jag har varit med i dokusåpor, tidningar mm. Syns du inte, hörs du inte så finns du inte. Äger en Olde English Bulldog som heter Mr Rolex! Kommer resa runt och gäst-tatuera, redan inplanerat Köpenhamn och Berlin. Tatuerar på mässor. Kommer här med denna blogg dela med mig av mina planer,Dj gigg, tankar och massa bilder på tatueringar jag gjort och skaffar. Nathalie: Glad, positiv, galen, jag kan om ja vill attityden, estet, älskar att umgås med min familj, vänner, svär, tatuerings tokig, musiker, älskar att stå på Scen, har lång stubin men när det smäller så är det en bomb som kommer. tycker om att lära känna nya människor, social, tidsoptimist, klumpig, vill utmana mig själv, bjuder på mig själv, vill testa nya saker, envis och öppen. Varför vara som alla andra när du kan vara dig själv? Instagram: nathalie_dreilick/queenstreettattoo.se Facebook: Queenstreet tattoo Nathalie Dreilicks Studio Hemsida: www.queenstreettattoo.se


'Nya tider gör att man går tillbaka i tiden!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com