Spring Break

Våren, värmen och dess glädjekänslor är saknad men igår men sen så hände något, igår fick vi en osannolikt vacker och varm dag. Solen stekte och vinden var iskall men höll tyst nästan hela dagen vilket glädje flanörer och estradörer men framförallt alla med solglajjorfetish. Hittade man lä i söderläge blev man shteeekt! Min nuna är lite rödbrun idag så det ser ut som om jag varit utomlands!

Det har ju även hänt en hel del stora grejer denna påskhelg.

Zlatan är ju hysteriskt rolig. Han går och gör sin grej. Retar gallfeber på alla med att prata om sig själv i tredje person och att säga att han är den som kan frälsa landslaget samtidigt som han går in i debuten i sin nya liga och avgör matchen på det mest spektakulära sätt som bara han kan. Han säger allt man inte får enligt jantelagen och därför har vi nu en diskussion om att hans eventuella varande i landslaget kanske är negativt eftersom det skulle ta bort alla andra i laget. Kan bara hända i det här puckade landet. Vi har bara en enda världsspelare och han är vi tveksam till. Resten av världen fattar ingenting utan skrattar åt oss. Uttagningen är om en månad då får vi se.

 

Los Angeles Galaxy’s Zlatan Ibrahimovic, center, of Sweden, and teammates celebrate a goal by Ibrahimovic during the second half of an MLS soccer match against the Los Angeles FC Saturday, March 31, 2018, in Carson, Calif. The Galaxy won 4-3. (AP Photo/Jae C. Hong)

 

Lill-Babs tackade för kaffet. Vi tackar för showen. Den som varit aktuell ända sen 60-talet. Vilken artist kan göra om det? Lika med söderkisen nummer ett: Mr Williams. Här kommer min favvolåt med honom. R.I.P.

 

 

 

Bajenmarschen gick av stapeln i vackert väder och min grönvita halsduk var på genom Götgatans glädjerus och lyckan när vinsten blev 3-1 mot Sirius. Nu ligger vi i topp i tabellen! Även om det bara är för någon dag så måste det ju firas såklart!

 


About

Founder of Attitude4life and a passionated Dive Instructor/sailor and a Chef! And many more things. Just love life!


'Spring Break' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com